SVATKO IMA SVOJU PRIČU: Dođite na koncert i pomozite Martinu!

Autor

Koncert će se održati 24.veljače u nedjelju u s početkom u 18 sati u športskoj dvorani Srednje škole Bedekovčina, a prikupljeni prihod Martinova obitelj iskoristi će za robotsku nerorehabilitaciju

Martin i cure

Udruga Svako ima svoju priču i ove godine organizira humanitarni koncert. Ove će godine sav prikupljeni prihod ići za liječenje Martina Lešteka, učenika 8.razreda Osnovne škole Oroslavje za kojeg je kroz proteklih nekoliko mjeseci organizirano već mnogo humanitarnih akcija. Martin redovito pohađa školu uz pomoć asistenta u nastavi. Živi u Andraševcu sa svojom obitelji koja je poteklih godina proživjela jednu od najvećih boli koja se može proživjeti. Njegova mlađa sestra, jedna od blizankinja, umrla je u dobi od nepunih 7 godina uslijed komplikacija izazvanih genetskim poremećajem od kojeg boluje i sam Martin. Pronađena je terapija koja mu pomaže, ali troškovi iznose gotovo 200.000 kuna godišnje i roditelji je više nisu u mogućnosti financirati. - Ta priča, koja je, putem društvenih mreža našla put do naše udruge, duboko nas je pogodila pa smo tako ove godine odlučile organizirati koncert upravo za prikupljanje sredstava za Martinovo daljnje liječenje – poručile su djevojke iz Udruge dodajući kako one vole reći da priče uvijek pronađu njih.

Koncert će se održati 24. veljače u nedjelju u s početkom u 18 sati u športskoj dvorani Srednje škole Bedekovčina, a prikupljeni prihod Martinova obitelj iskoristi će za robotsku nerorehabilitaciju. Na koncertu će nastupiti Kumovi, Begini, Ljubavnici, Juraj Galina, Gordana Ivanjek Tušek, Little black dress, Mladen Kos, Ethnotine , Boss Band, Branko Greblički Ventek i Klapa BRV. Cijena karata je 25 kuna, a mogu se kupiti u Caffe baru Tomato Bedekovčina, Caffe baru Centar Pub Bedekovčina, Caffe baru Roses Oroslavje, Frizerskom salonu Katarina Oroslavje, City caffeu Zabok, Lagviću Stubica, Temple baru Stubičke Toplice te Caffe baru Purger Zlatar. Karte se mogu kupiti i na sam dan koncerta, a djeca do 7 godina ne plaćaju ulaz.