[ŠESTU GODINU ZAREDOM] Ove subote terensko natjecanje operativnih vatrogasaca u Klanjcu

Autor zagorje.com

Ovo natjecanje smišljeno je na način da vatrogasne ekipe svoje stečeno teorijsko znanje moraju primijeniti u rješavanju raznih simulacija događaja koji se mogu dogoditi u stvarnim intervencijama na terenu

dvd klanjec.jpg

Dobrovoljno vatrogasno društvo Klanjec organizira ove subote, 18. svibnja organizira 6. terensko natjecanje operativnih vatogasaca.

Ovo zahtjevno, ali i vrlo atraktivno natjecanje, koje se u Klanjcu održava šestu godinu zaredom, osmišljeno je na način da vatrogasne ekipe svoje stečeno teorijsko znanje moraju primijeniti u rješavanju raznih simulacija događaja koji se mogu dogoditi u stvarnim intervencijama na terenu. Iz tog je razloga namijenjeno samo za operativne vatrogasce. Zbog svoje zahtjevnosti sigurno je zanimljivo i za gledatelje pa vas pozivamo da u subotu na različitim lokacijama na području grada popratite vatrogasne natjecateljske ekipe i uvjerite se u njihovu spremnost.

Prijava ekipa je do 08:30 sati, postrojavanje ekipa, riječ domaćina  je u 08:40 sati, slijedi dogovor s voditeljima ekipa do 08:50 sati. Prva ekipa starta u 09:00 sati.

Proglašenje rezultata nakon natjecanje je u poslijepodnevnim satima

Dodatne informacije potražite na: http://www.dvd-klanjec.com/?p=3000