Seniori Mladosti i Oštrca otvaraju Dvoransko prvenstvo NS KZŽ

U prostorijama NS KZŽ izvučeni parovi za Dvoransko prvenstvo seniora i veterana NS KZŽ

FOTO DVORANSKO.jpg

U petak u 17 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u organizaciji Rudara iz Dubrave Zabočke započeti će novo izdanje Dvoranskog prvenstva NS KZŽ. Otvorit će ga branitelj naslova u seniorskoj konkurenciji, zabočka Mladost, utakmicom protiv Oštrca. U petak nas očekuje 9 utakmica, a igrat će se sve do pola sata iza ponoći. U subotu će turnir početi već u 9 sati utakmicama veterana, no morat će biti prekinut u 17 sati zbog prvenstvene košarkaške utakmice između Zaboka i Alkara koja će početi u 19 sati. No nakon završetka košarkaške utakmice u 21 sati će u seniorskoj konkurenciji snage odmjeriti Straža i Đalski.

Pravi maraton biti će u nedjelju kada je na rasporedu čak 21 utakmica, a igrat će se od 9 sati pa sve do 23 sata. Za sada je sigurno da će veterani svoje utakmice igrati i u utorak, a sigurno je da će i seniori morati iskoristiti barem jedan do dva dana početkom idućeg tjedna.

Ukupno se prijavilo 25 momčadi u seniorskom i 24 momčadi u veteranskom dijelu prvenstva.

Kod seniora nedostaju Zagorec KR i Gaj. Branitelji naslova su zabočka Mladost u konkurenciji seniora i krapinski Zagorec u konkurenciji veterana.