ŠD TUHELJ: 'Uz dobar nogač si možete popiti pokoju pivicu ili gemištek, a još više budete žedni nakon kaj si pojedete čevape "Prstopolizače''

Autor zagorje.com

Športsko društvo Tuhelj organizira tradicionalni noćni malonogometni turnir u subotu 1. lipnja

turnir tuhelj arhiva.jpg

foto: prošlogodišnji pobjednici

Športsko društvo Tuhelj organizira tradicionalni noćni malonogometni turnir u subotu 1. lipnja.

Tim povodom Športsko društvo Tuhelj je napisalo je originalnu najavu za turnir na svojoj Facebook stranici koju donosimo u cijelosti.

- Jeste kaj isplanirali za 1.6.? E pa sad jeste. Kao što možete vidjeti mi njegujemo tradiciju pa tako i ove godine organiziramo Tradicionalni malonogometni turnir u Tuhlju. Skupi svoju ekipu i probaj ga osvojiti (ak se usudiš). Igra se 4+1 na vrućem asfaltu tuheljskog stadiona. Ak nas vrijeme ne pomazi, preselit ćemo se u dvoranu koja je ugodna kao i naše igralište. Uz dobar nogač si možete popiti pokoju pivicu ili gemištek, a još više budete žedni nakon kaj si pojedete naše čevape "Prstopolizače".

Kaj veliš? Nebuš došo jer se igra finale Lige Prvaka? Ma daaaaj buraz... Kad vidiš kakav smo ekran postavili, mislil budeš da si u Madridu. Nakon kaj si spiješ 5-6 Žujih, tekmu budeš gledal i u 3D-u. Još vas nismo uvjerili? A kaj ak velimo da smo nabavili stolni nogomet. 1 vs 1, 2 vs 2... Kad poželiš frenda oderati za rundu lijepo ga izazovi na jednu partiju, pa da vidimo ko bu pil a ko bu plaćal. Nagrade su parekselans, a osim ovih novčanih, imamo i one za najboljeg igrača i golmana. Tak da dragi naši, vidimo se 1.6. u Tuhlju. Fudbalica, pivica, klopica i uživancija. Nema spasa – napisali su organizatori.

Dodajmo kako turnir počinje u 20 sati, nagrada za 1. mjesto je 3500 kuna, za drugo 2000 kuna, a za treće 1000 kuna. Kotizacija je 400 kuna.

Prijaviti se možete na 095 836 8086 (Igor) i 098 188 9020 (Ivan).

U slučaju lošeg vremena, igra se u dvorani.

Više informacija možete dobiti na: https://www.facebook.com/sdtuhelj/