Privode se radovi na izgradnji dječjeg vrtića u Radoboju

Autor zagorje.com

Primaju se zahtjevi za upis djece

  RADOBOJ DJEČJI VRTIĆ.jpg

Radovi izgradnje Dječjeg vrtića Škrinjica Radoboj privodi se kraju. Marljivo dovršavamo zadnje radnje oko i unutar zgrade, započinjemo s uređenjem prilaza i dvorišta te nas još samo nekoliko tjedana dijeli do useljenja – kažu iz vrtića.

Dječji vrtić skuplja zahtjeve za upis djece. - Pozivamo zainteresirane roditelje da popune svoj obrazac predbilježbe i rezerviraju mjesto za svoje dijete jer do popunjenja kapaciteta ostalo je još nekoliko mjesta. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem maila [email protected] – poručuju iz vrtića.

Vrtić će raspolagati s tri odgojno-obrazovne skupine, od čega dvije vrtićke i jedna jaslička skupina, multifunkcionalnim prostorom, kuhinjom i poslovnim dijelom (ured ravnateljice, stručne službe i odgojiteljica) te dijelom za tehničko osoblje. U dječjem vrtiću će se osim redovitog programa provoditi i dodatni programi kao što su engleski i njemački jezik, sport, ritmika, folklor, igraonica i program predškole , a sve prema potrebama i interesima korisnika.