Pridonesite Lokalnom programu djelovanja za mlade u Bedekovčini

Autor zagorje.com

Općina Bedekovčina u partnerstvu s Bedekovčanskom udrugom mladih provodi projekt „Lokalni program djelovanja za mlade u Bedekovčini“

bedekovčina.jpg

Općina Bedekovčina u partnerstvu s Bedekovčanskom udrugom mladih provodi projekt „Lokalni program djelovanja za mlade u Bedekovčini“. Vanjski suradnik na projektu je Mreža udruga Zagor.

Vrijednost projekta je 52.000 kuna, od čega ministarstvo sufinancira 40.000 kuna, a 12.000 kuna Općina Bedekovčina.Lokalni program za mlade donijet će se za razdoblje 2018.-2023. godine, čime će mladi s područja Općine po prvi puta dobiti strategiju kojom će se svijest o aktivizmu, volontiranju i mladima kao zasebnoj društvenoj skupini podići na višu razinu.

U okviru projekta „Lokalni program djelovanja za mlade u Bedekovčini“ ovaj vikend 19. i 20. 05., provodit će se aktivnosti informiranja javnosti o projektu putem info štanda. Na info štandu moći ćete dobiti sve potrebne informacije kao i promotivne materijale. Također, mladi u dobi od 15 do 30 godina moći će na info štandu pristupiti ispunjavanju ankete o problemima i potrebama mladih na području Općine Bedekovčina, koja će biti jedna od temelja za izradu Lokalnog programa za mlade. Anketa će biti dostupna i na službenoj web stranici Općine, www.bedekovcina.hr

U subotu, 19.05., info štand bit će postavljen u Poznanovcu – na raskrižju prema željezničkoj stanici od 09:30 do 11:30 sati. U nedjelju, 20.05., info štand bit će postavljen u Križanču ispred Trgocentrovog dućana od 08:00 do 10:00 sati.

- Mladi Općine Bedekovčina, pozivamo Vas da posjetite info štand i pristupite ispunjavanju ankete te pridonesete izradi Lokalnog programa za made – pozivaju iz Općine.