Pratite prijenos utakmice Hrvatska-Rusija u Zaboku i Krapini

Autor ih

Navijači će moći navijati za Vatrene na trgovima

foto: HNS

U organizaciji Grada Zaboka, The Old Rock bara, Zagorskog lista, Old Choco Housea i Grill & Burger Housea u subotu 7. srpnja se na glavnom zabočkom trgu organizira gledanje prijenosa četvrtfinalne utakmice između Hrvatske i Rusije. Prijenos počinje u 20 sati, a zagrijavanje na trgu počinje već u 19 sati. – Pratite utakmicu na najvećem tv ekranu u Zagorju – poručuju organizatori.

Dodajmo kako će tu biti i live band – grupa Motiv, sjedeća i stajaća mjesta, a tu će biti i nezaobilazna bogata ugostiteljska ponuda.

A prijenos utakmice pratit će i Krapinčani i Krapinčanke na Trgu Ljudevita Gaja u Krapini. Od 20 sati tu će biti videozid. – Dođite i navijajte – pozivaju iz Grada Krapine. Neizostavna će biti i navijačka povorka automobila po krapinskim ulicama.

Dodajmo kako će se za potrebe organizacije prijenosa utakmice zatvara se za sav promet dionica Trga Ljudevita Gaja od ulaza u Šetalište hrv. narodnog preporoda do spoja s Ulicom hrvatskih branitelja preko Mosta sv. Ivana Nepomuka dana u subotu 7. srpnja u vremenu od 17.00 sati do 23.00 sati.