Potpisan Ugovor o javnoj nabavi radova na rekonstrukciji rodne kuće 'Đure Prejca'

Autor zagorje.com

Ugovor je potpisan od strane općinskog načelnika Zvonka Škreblina te direktora ETI Inženjeringa d.o.o iz Zaboka, Josipa Šimaga

općina desinić potpisivanje.jpg

U petak je u prostorijama Općine Desinić potpisan Ugovor o javnoj nabavi radova na rekonstrukciji rodne kuće „Đure Prejca“ u spomen kuću i turistički info centar. Ugovor je potpisan od strane općinskog načelnika Zvonka Škreblina te direktora ETI Inženjeringa d.o.o iz Zaboka, Josipa Šimaga.

Postupak javne nabave i potpisani predmetni ugovor nastavak je uspješne prijave općine Desinić na mjeru 07 „Temeljem usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., Predmjere 7.4. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“, Operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.