Općina Bedekovčina zainteresirana za kupnju zemljišta koja se nalaze u Gospodarskoj zoni

Autor zagorje.com

Kupnjom zemljišta okrpunit će se parcele u Gospodarskoj zoni što je još jedna u nizu aktivnosti kojima Općina nastoji privući potencijalne investitore te im olakšati realizaciju njihovih investicija

bedekovčina fontana.JPG

Obavještavaju se vlasnici zemljišta da je Općina Bedekovčina zainteresirana za kupnju zemljišta koje se nalazi u Gospodarskoj zoni Bedekovčina. Kupnjom zemljišta okrpunit će se parcele u Gospodarskoj zoni što je još jedna u nizu aktivnosti kojima Općina nastoji privući potencijalne investitore te im olakšati realizaciju njihovih investicija.

U tu svrhu u Proračunu Općine za 2018. godinu osigurano je 180.000 kuna. Utvrđena prosječna cijena zemljišta u Gospodarskoj zoni Bedekovčina je 65,00 kn/m2. Općina će zemljište otkupljivati na temelju javnog poziva koji će biti otvoren do sredine prosinca 2018. godine odnosno do iskorištenja sredstava. Javni poziv bit će objavljen na internetskim stranicama Općine kroz nekoliko dana. Za sve dodatne informacije zainteresirane osobe mogu se obratiti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Bedekovčina.