Na Zagorskoj rivijeri u Termama Tuhelj sve ležaljke i parkirna mjesta u nedjelju bila su - zauzeta

Autor zagorje.com

Svim našim čitateljima, koji ovoga ljeta planiraju doći na neku od naših najljepših zagorskih plaža, najavljujemo novo druženje u Termama Tuhelj... Vidimo se na Zagorskoj rivijeri, u nedjelju 12. kolovoza

Terme Tuhelj Zagorska rivijera

Sunčano nedjeljno jutro bilo je najbolja pozivnica na kupanje, druženje i dobru zabavu na jednoj od najljepših zagorskih plaža, u Termama Tuhelj. Iako je nedjelja „dan za duže spavanje“, brojni posjetitelji i turisti iz svih krajeva Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Austrije, Mađarske, Italije, Južne Koreje… u Terme Tuhelj stigli su koji dan ranije pa jeu nedjelju u 9 sati dvije trećine linija parkirnih mjesta uz blagajne bilo zauzeto.

U jedanaest sati, kada kreće cjelodnevni program događanja, dobro poznati i domišljativoditelji;DJ Gotz&Ramiz oduševili suposjetitelje svih dobnih uzrasta najavom brojnih nagradnih igara i uvijek rado slušanim glazbenim hitovima. Nije trebalo puno da se u bazenima oko pozornice broj radoznalih i dobro raspoloženih kupača poveća na njih stotinjak, sa nestrpljenjem čekajući najavu za prvu nagradnu igru - „izgubljeni medaljon“, čiji su sponzor Muzeji Hrvatskog zagorja. Najspretniji u ovoj nagradnoj igri bila je Martina iz Križevaca, a prije samoga kraja cjelodnevnog druženja medaljon je pronašla i ulaznice osvojila i Magdalena iz Bedekovčine.

Tijekom cjelodnevnog programa na Zagorskoj rivijeri, medaljon na dnu bazena „izgubio“ se više puta. Drugi put ga je pronašao David iz Jaske i zasluženo dobio poklon bon Mini mljekare Veronika iz Desinića. Tijekom razgovora nam je otkrio da i inače kupuje svježe i kvalitetne proizvode Mini mljekare Veronika, a najviše voli svježe i polutvrde sireve te mliječne namaze.

Najveću pozornost tijekom cjelodnevnog programa i ovaj put imali su najmlađi posjetitelji. Nimalo nisu skrivali oduševljenje kada je počela nagradna igra „Spužva Bob“, čiji je pokrovitelj Offertissima.Od dvadeset prijavljenih dječaka i djevojčica, najuspješnije su bile natjecateljice iz Zagreba. Prvu nagradu – poklon bon u vrijednosti 200 kn osvojila je Iva dok je druga bila Bruna, a treća Enaiz Zagreba.

U gastro kvizu domaćina – Terma Tuhelj sudjelovalo je jedanaest natjecatelja. Dva natjecatelja iz Zagreba: Marin i Hrvoje dijele prvo mjesto, jer su obojica pogodili kolika je cijena izvrsnog ručka u Termama Tuhelj. Nagrada za obojicu je po jednaobiteljska ulaznica.

Deset prijavljenih kandidata natjecalo se u nagradnoj igri „Grahoslamka“, pokrovitelja TOTAL TV, a nagradu – poklon paket i poklon bon u vrijednosti 500 kn osvojio je Jurica iz Mača. Drugo mjesto izborila je Štefica iz Novog Marofa, a treće Filip iz Poznanovca. Svim natjecateljima Total TV je poklonio sjenilo za auto, a najuspješnijima i neke druge praktične poklone.

U nagradnoj igri „padajući štap“, čiji je pokrovitelj Ožujsko pivo, sudjelovali su natjecatelji iz Petrinje, Bjelovara, Letovanića te iz mjesta Visoko kod Novog Marofa. Najuspješniji je bio Marko iz Petrinje. Drugo mjesto osvojio je Antonio iz Bjelovara, a treće Robert iz mjesta Visoko.

Najnapetija nagradna igra svakako je i ove nedjelje bila „povlačenja konopa“ u bazenu. Šest timova pokušalo je izboriti pune ruke dobro rashlađene Žuje voćnih okusa. Prvu nagradu osvojili su Antonio i Josip iz Bjelovara. Drugu, Štefica i Nikola iz Novog Marofa, a treću Ana Marija iz Huma i Ema iz Petrovskog.

Mana moda svake nedjelje okupi desetak natjecatelja, koji se i uz nebrojene kupače i izvrsnu glazbu mogu koncentrirati i skupljati bodove. Tri najuspješnija natjecatelja dobivaju praktičan poklon – majicu za uspomenu na Zagorsku rivijeru. U ovoj nagradnoj igri prvo mjesto je osvojio Filip iz Poznanovca, drugo mjesto Danijel iz Mača, a treće Ljiljana iz Šemnice.

Glavni pokrovitelj projekta Zagorska rivijera Rosesdesigneroutleti ovaj se put pobrinuo da upravo najmlađi i najodvažniji posjetitelji Zagorske rivijere svojom spretnošću osvoje prekrasne vrećice-torbe pune zanimljivih i korisnih poklona. Prvo mjesto i vrijedan poklon bon, ruksak, pribor za školu i igračke osvojila je Ivana. Drugo mjesto pripalo je Ivi, a treće Emi iz Zagreba. Sigurno će uživati u kupovini u brojnim trgovinama Roses designer outleta u Svetom Križu Začretje.

Glavna intencija projekta Zagorska rivijera je da kroz zabavno-edukativne cjelodnevne programe svi posjetitelji Zagorje-Bajku na dlanu pamte i usmenom predajom preporučuju svojim prijateljima u drugim gradovima, županijama i državama. Već jedanaestu godinu za redom pomno se pripremaju odlično prihvaćena cjelodnevna događanja, koja prate i naši glavni sponzori; Roses Designer Outlet, TOTAL TV, Ožujsko pivo, Mini mljekara Veronika, Offertissima, Mana Moda, Muzeji Hrvatskog zagorja i domaćin - Terme Tuhelj.

Svim našim čitateljima, koji ovoga ljeta planiraju doći na neku od naših najljepših zagorskih plaža, najavljujemo novo druženje u Termama Tuhelj... Vidimo se na Zagorskoj rivijeri, u nedjelju 12. kolovoza.

FOTOGALERIJU POGLEDAJTE NA OVOM LINKU:

http://www.zagorje.com/fotogalerija/zagorska-rivijera-terme-tuhelj-29-07-2018