Ljekarne Švaljek Vam poklanjaju vrijedne poklone, jer brinu o Vašem zdravlju

Autor zagorje.com

Nutricionističko savjetovanje u sklopu javnozdravstvene aktivnosti: Nutricionističko savjetovalište

naslovna švaljek.jpg
  • Želite li očuvati ili poboljšati svoje zdravstveno stanje?
  • Patite zbog prekomjerne tjelesne mase?
  • Želite se bolje osjećati? ...ili bolje izgledati?
  • Želite promijeniti prehrambene navike, a ne znate kako?
  • Imamo jednostavno rješenje! Dođite na nutricionističko savjetovanje u Ljekarne Švaljek.
  • Tim nutricionista i ljekarnika vam je na usluzi

Imamo jednostavno rješenje! Dođite na nutricionističko savjetovanje u sklopu javnozdravstvene aktivnosti: Nutricionističko savjetovalište u Ljekarnama Švaljek. Tim nutricionista i ljekarnika vam je na usluzi.

Individualan pristup svakom polazniku uzima u obzir trenutno zdravstveno stanje i terapije, navike, način života i preferencije.

Tim nutricionista i ljekarnika kreirat će za Vas prehrambene smjernice te preporuke i podršku na putu do Vašeg cilja.

Pravilnim pristupom prehrani i tjelesnoj aktivnosti, utječemo na sve aspekte vlastitog života, a potvrdu navedene tvrdnje polaznici Nutricionističkog savjetovališta dobiti će primjenom dobivenih smjernica.

Vama na usluzi multidisciplinarni tim ljekarnika i nutricionista:
Vedrana Cesarec, dipl. ing. preh. teh.

ŠTO VEDRANA KAŽE O SEBI?

Završila sam diplomski studij nutricionizma 2009. godine na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu, gdje sam stekla teorijska znanja s područja nutricionizma. Nutricionizam mi nije posao, već vlastiti izbor i način života.

Volim raditi s ljudima, a najdraže mi je kada shvate kako male promjene u svakodnevnim ritualima utječu na nas te koliko je jednostavno i ispunjujuće živjeti zdravo. Veselim se svakome kome mogu pomoći na putu do ispunjenja ciljeva, koje ćemo zajedno zadati.

KAKO PRISTUPITI NUTRICIONISTIČKOM SAVJETOVALIŠTU

Potražite u svojoj ljekarni obrazac za pristup Nutricionističkom savjetovalištu te ga ispunite i vratite svom ljekarniku.

Na temelju podataka iz obrazaca, nutricionist i ljekarnik će Vam pripremiti preporuke, koje će biti u skladu s Vašim prehrambenim i životnim navikama, kao i zdravstvenim stanjem.

Obrazac također možete potražiti na www.ljekarnesvaljek.com, ispuniti ga i predati u Vama najbližoj Ljekarni Švaljek.

Termin za savjetovanje potražite kod svog ljekarnika.

S veseljem Vas očekujemo, jer... SADA je vrijeme za promjenu!

KONAČNO DOBRA PROBAVA UZ SOLGAR COMFORT ZONE DIGESTIVE COMPLEX!

SOLGAR COMFORT ZONE DIGESTIVE COMPLEX je napredni kompleks probavnih enzima koji pomaže u poticanju učinkovitije i temeljitije probave.

S jedanaest prirodnih enzima i uz dodatak biljnih mješavina pospješuje prirodni proces probave u organizmu. Potpuno je prirodnog podrijetla bez šećera, soli i škroba te ne sadrži konzervanse, umjetne boje i arome. Enzimi biljnog podrijetla djeluju u većem rasponu pH u odnosu na enzime životinjskog podrijetla i pomažu u probavi ugljikohidrata, bjelančevina, masti, vlakana i mliječnih proizvoda. AMILAZA, PEKTINAZA, INVERTAZA, MALTAZA I ALFA GALATOZIDAZA sudjeluju u probavi ugljikohidrata, PROTEAZA SP, BROMELAIN I PAPAIN sudjeluju u probavi bjelančevina. PAPAIN također pomaže u probavi glijadinskih komponenti glutena, čime jača otpornost na gluten u prehrani. Enzim LIPAZA sudjeluje u razgradnji masti, CELULAZA je korisna u probavljanju biljnih vlakana, a LAKTAZA pospješuje probavu laktoze. Biljna mješavina pruža podršku prirodnom procesu probave, regulira motilitet crijeva i pospješuje eliminaciju probavnih plinova.
KAMILICA pomaže pri smanjenju probavnih nelagoda, ANIS potpomaže probavu, KUMIN smanjuje nadutost, KOMORAČ doprinosi normalnoj funkciji gastrointestinalnog trakta, ĐUMBIR doprinosi normalnoj funkciji gastrointestinalnog trakta..

Sretnu i uspješnu Novu godinu žele Vam Ljekarne Švaljek.