Hrvatska pošta uvela nov ustroj poštanskih ureda

Autor

Hrvatska pošta je od siječnja ove godine uvela nov ustroj poštanskih ureda na područjima Poznanovca, Novog Golubovca, St

posta_W.jpg

Hrvatska pošta je od siječnja ove godine uvela nov ustroj poštanskih ureda na područjima Poznanovca, Novog Golubovca, Stubičkih toplica, Beleca i Brestovca Orehovičkog. Učinjenim promjenama uvela se petodnevna dostava pošiljaka, što je povećalo brzinu dostave za korisnike.

Također, provedenim promjenama unaprijeđena je i kvaliteta rada jer djelatnici Hrvatske pošte sada u puno kraćem roku mogu izvršiti uslugu korisnicima. Korisnicima se ne mijenja opseg usluga koje nude poštanski uredi u njihovu mjestu.

Riječ je o kontinuiranom radu i optimizaciji poslovnih procesa u segmentu dostave. Brzina dostave jedan je od najvažnijih elemenata u poslovanju Hrvatske pošte te sam ponosan što našim korisnicima na ovom području danas nudimo još bržu uslugu i dostavu. – istaknuo je izvršni direktor Divizije pošta za Krapinsko-zagorsku županiju, Mario Smokrović, te nastavio kako se upravo ovim izmjenama povećala kvaliteta usluga koje Hrvatska pošta nudi svojim korisnicima.