Gorjeli kontenjeri u Đurmancu i u Hromcu, intervenirali vatrogasci

Autor zagorje.com

Dogodile su se i dvije prometne nesreče

foto: ilustracija

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 86 poziva na broj 112. Većina poziva po kojima je ŽC 112 postupao odnosila se na intervencije hitne medicinske pomoći 12 slučaja te pružanje savjetodavne medicinske pomoći u 4 slučaja.

U protekla 24 sata na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su dvije prometne nesreće. U Budininščini su se sudarila dva osobna vozila te je nastala materijalna šteta dok se u Klenovcu Humskog dogodilo izlijetanje osobnog vozila te je nastala materijalna šteta.

U Rusnici u Hum na Sutli dogodio se požar stupa el. vodova. Na intervenciju gašenje požara angažirano je DVD Klenovec.

U Đurmancu se pak dogodio požar kontejnera za skupljanje papira kod Osnovne škole. Na intervenciju gašenje požara angažirani su JVP Krapina i DVD Đurmanec.

Požar komunalnih kontenjera se dogodio i u Hromcu kod Područne škole. Na intervenciju gašenje požara angažirani su JVP Krapina i DVD Đurmanec.

Tu je bio i napad na život i imovinu ljudi u Budinšćini i Klenovcu Humskom, remećenje javnog reda i mira u Bregima Kostelskim, Borkovcu i Doliću te nasilje u obitelji u Vučaku i kostelskom..