'Dječji buvljak' u krapinskoj knjižnici

Autor sp

Razmjena, prodaja i kupovina dječje robe za djecu do 14 godina organizira se 11. studenog, povodom Dana hrvatskih knjižnica

Udruga Smiješak i Gradska knjižnica Krapina povodom Dana hrvatskih knjižnica u subotu 11. studenog organiziraju 'Dječji buvljak', odnosno razmjenu, prodaju i kupovinu dječje robe za dob od 0 -14 godina. Buvljak počinje u 10, a traje do 16 sati.

Svi koji žele prodavati, moraju se prethodno najaviti (Ivana 098/9828896) zbog organizacije prostora, a kupci samo pokazati dobru volju te doći i razgledati ponudu.

Knjižnica će u subotu raditi od 9 do 18 sati.

Organizaciji buvljaka pridružio se i DND Kapina s dvije radionice, izrade gusjenica i lutkica od čarapa. Prva radionica je u 11, a druga u 13 sati. - Uvjet za sudjelovanje na radionici je da imate neke fora stare čarape kojima želite udahnuti nov život. Pozivamo vas da provedete svoju subotu na malo drugačiji način i zabavite se s nama te kupite ili razmijenite neke stvari za svoje klince i naučite nešto na radionicama. Radujemo se druženju sa vama – pozivaju organizatori.