DESETI O'ROCK: Feniks je otišao u Koprivnicu!

Autor

U Domu kulture u Oroslavju protekle je subote održan jubilarni 10.O'ROCK FEST

OGENJ.jpg

Na 10.O'ROCK FEST-u u natjecateljskom dijelu nastupili su Sillycons iz Rijeke, Ogenj iz Koprivnice, Rizična skupina iz Zagreba te zagrebački „Bad Mushrooms“. Kao gosti na O'ROCK FEST-u nastupili su prošlogodišnji pobjednici Media Stres, Razdor – Majke Tribute Band i Pavel.

 

Žiri u sastavu Nenad Kunštek, organizator Hoomstocka, Dražen Završki, član benda Mahatma, Katarina Špoljar, radijska voditeljica i Elizabeta Škvorčec, predsjednica Udruge mladih Feniks odlučio je da 1.mjesto pripadne bendu Ogenj iz Koprivnice, 2.mjesto Rizičnoj skupini iz Zagreba i 3.mjesto Bad Mushroomsu iz Zagreba. Nagrade su bile glazbena oprema u vrijednosti 1.000 kuna i statua feniksa za prvu nagradu, 600 kuna i statua feniksa za drugu nagradu, 400 kuna i statua feniksa za treću nagradu.Pobjednicima je nagradu uručila zamjenica župana Jasna Petek, drugu nagradu frontmen Pavela Aljoša Šerić, a treću nagradu gradonačelnik Oroslavja Ivan Tuđa koji je, kao akademski kipar i izradio statuu feniksa.

 

Dosadašnji pobjednici bili su: 2007.- 1. O'rock fest nije bio natjecateljskog karaktera 2008.- Upset (Zabok) 2009.-Manheim (Zabok) 2010.-Sepal (Karlovac) 2011.-Agharti (Zagreb) 2012.-Them Moose Rush (Bjelovar) 2013.-One Possible Option (Rijeka) 2014.-Eclipse of time (Karlovac) 2015.-Media stres (Čakovec) - O'ROCK FEST su omogućili pokrovitelji Krapinsko-zagorska županija i Grad Oroslavje te sponzori Zagorski vodovod d.o.o., AquafilCRO d.o.o i TPK OROMETAL d.d., The Old Rock Bar kojima od srca zahvaljujemo na velikodušnosti – poručili su iz Udruge mladih Feniks.