Automobilom naletio na dijete

Autor zagorje.com

Osim ove prometne nesreće u Stubičkim Toplicama, desile su se još četiri prometne nesreće

mup

Kako donose u izvješću, Županijski centar 112 Krapina u protekla je 24 sata, zaprimio ukupno 140 poziva na broj 112. Većina se odnosila na intervencije ekipa Hitne medicinske pomoći.

Dogodila se prometna nesreća u Stubičkim Toplicama, u kojoj je automobil naletio na dijete, pri čemu je dijete lakše ozlijeđeno.

Sudar osobnog i teretnog vozila dogodio se na parkiralištu benzinske postaje Crodux na autocesti A2 kod Svetog Križa Začretje u kojem nije bilo ozlijeđenih osoba, zatim su se dva osobna vozila sudarila u Zaboku, pri čemu također nije bilo ozlijeđenih vozila, kao ni u sudaru dvaju osobnih vozila u Štrucljevu. U slijetanju osobnog vozila s ceste u Zaboku jedna je osoba ozlijeđena.

Intervencija je bilo i za vatrogasce, intervenirali su na sprečavanju ulaska oborinskih voda u prizemne prostorije u Družilovcu i Tuheljskim Toplicama, na odčepljenju odvodnih kanala u Ravnom Brezju te na ispiranju kolnika u Velikoj Vesi.

Centar 112 zabilježio je i slučaj obiteljskog nasilja u Markušbrijegu i Goričanovcu te remećenje javnog reda i mira u Gornjoj Podgori u Donjoj Stubici.