NA DANIMA HRVATSKOG TURIZMA DODIJELJENE NAGRADE: Evo koja su priznanja otišla u Zagorje

Autor ih

Drugi dio nagrada se dodijeljuje danas

Jučer su na Danima hrvatskog turizma na Malom Lošinju dodijeljena priznanja najboljima, a nagrade su dobili tri predstavnika iz Krapinsko-zagorske županije.

Aqua Vivae iz Krapinskih Toplica bile su druge u kategoriji održivog turizma, dok su Terme Tuhelj iz Tuheljskih Toplica također zauzele drugo mjestu i to u kategoriji wellness hotela, a treće mjesto u istoj kategoriji došlo je u ruke Villi Magdaleni iz Krapinskih Toplica'.

U kategoriji najuspješnije destinacije ruralnog turizma, Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela 'Po plavem trnaci' zauzela je drugo mjesto.  'Zagorje - bajka na dlanu' je zauzela drugo mjesto u kategoriji 'najuspješnija destinacija kontinentalne Hrvatske'.

Danas će se dodijeliti i drugi dio nagrada, za 10 najboljih u turizmu i to u kategorijama 'kulturna turistička atrakcija godine', 'turistički događaj godine', 'inovacija u turizmu godine', 'restoran godine', 'turistička agencija godine', 'marina godine', 'kamp godine' i 'turistička destinacija godine' te nagrada 'Anton Štifanić' za životno djelo te za osobu godine.