ŽUPAN: U proračunu Krapinsko – zagorske županije za 2018. godinu bit će osigurano više sredstava za sport

Autor zagorje.com


Župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar održao je danas prijem za Petru Putanec, državnu kadetsku prvakinju u ribolovu

590.jpg

Petra Putanec, članica ŠRD Klen iz Oroslavja, osvojila je prvo mjesto na 63. Kupu Hrvatskog športsko – ribolovnog saveza, koji je održan u Topolji Baranjskoj početkom srpnja ove godine. Također, na spomenutom natjecanju ekipa ŠRD Klen osvojila je ekipno treće mjesto u  sastavu: Petra Putanec, Erika Mišar, Paola Šilpetar, Lucija Tuđa.

- Čestitam Petri, ali i djevojkama na sjajnom uspjehu kojeg su ostvarile na državnom prvenstvu u ribolovu. S jedne strane, bavljenje sportom izuzetno je bitno za razvijanje pozitivnog duha, a s druge strane i zbog boravka na otvorenom i u prirodi, što je izuzetno bitno, s obzirom da to radimo sve manje, jer živimo u eri mobitela i kompjutora -  rekao je župan Željko Kolar te dodao da će u proračunu Krapinsko – zagorske županije za 2018. godinu biti osigurano više sredstava za sport. 

- Kroz županijski proračun povećat ćemo sredstva za rad Sportske zajednice KZŽ, s obzirom da imamo realne najave da će nam rasti izvorni prihodi - rekao je župan Kolar. Na prijemu su bili i predsjednik Športsko – ribolovnog saveza KZŽ Anđelko Pregiban, tajnica Saveza Ljerka Kahlina i Martina Mišar, hrvatska reprezentativka u ribolovu.