Zlato za karatisticu Anamari Mešnjak

U Cestici je održano 3. kolo Karate lige sjeverozapadne Hrvatske, a karatisti i karatistice iz Konjščine su se vratili kući sa čak 11 medalja

karate (1).jpg

Uz sudjelovanje 210 natjecatelja i natjecateljica od cicabnskih, pa do seniorskih kategorija završeno je treće posljednje kolo ovosezonskog izdanja Karate lige sjeverozapadne Hrvatske. Ono je bilo izuzetno uspješno za mlade karatiste i karatistice iz Konjščine koji su se pod vodstvom trenera, Branka Plenara, kući vratili sa čak 11 medalja.

Onu najvrijedniju, zlatnog sjaja, osvojila je Anamari Mešnjak u konkurenciji mlađih učenica. U konkurenciji cicibana i cicabanki do drugog mjesta stigli su Fran Posinjak i Darija Pavlović, a isti su uspjeh u konkurenciji mlađih učenica i mlađih učenika polučili Lucija Gudek, Petra Lisak, i Mihael Habijanec. Do drugog mjest u konkurenciji mlađih kadeta i mlađih kadetkinja stigli su Dorotea Vragotuk i Lucija Svrtan, kao i David Puklin u konkurenciji učenika, dok su se Paola Žilić (ml. učenice) i Jan Posinjak (ml. Kadeti) morali zadovoljiti trećim mjestom.

Branko Plenar nije krio zadovoljstvo rezultatim s posljednjeg turnira, nakon kojeg će karatisti i karatistice Konjščine na zasluženi odmor, a s treninzima će početi u rujnu, s početom nove školske godine.