Zagorec i Toplice na dvoranskom prvenstvu veterana HNS-a

Na prvenstvu sudjeluju 24 ekipe iz cijele Hrvatske podijeljene u 8 skupina po tri ekipe

Veterani Zagorca

Od 16 do 18. veljače, u Rovinju se održava 16. dvoransko prvenstvo veterana Hrvatskog nogometnog saveza. Našu Županiju predstavljaju Zagorec iz Krapine (kao prvaci dvoranskog turnira za registrirane klubove NS KZŽ ) i Toplice iz Krapinskih Toplica.

Na prvenstvu sudjeluju 24 ekipe iz cijele Hrvatske podijeljene u 8 skupina po tri ekipe. Naši predstavnici nalaze se u skupinama A (Toplice, Stari grad Pula i VNK Remetinec Zagreb) i E (Zagorec, Trnje Zagreb i HNŠK Moslavina Kutina).

Prvoplasirani i drugoplasirani u skupinama plasiraju se u daljnji tijek natjecanja a naši predstavnici križaju se: skupina u kojoj je Zagorec sa skupinom G ( NK Neretva Metković, VNK Lokomotiva Zagreb i Slunj) te skupina u kojoj su Toplice sa skupinom C ( MNK Banzogo Šibenik, NK Jadran Poreč i VNK Duga Resa ).
Vidjevši sastave skupina i eventualni daljnji prolaz moramo naglasiti da će naši dečki, uostalom kao i protivnici, morati dati maksimum ako žele postići dobar rezultat.

Veterani Toplica

Veterani Zagorca zasigurno imaju puno iskustva u ovom natjecanju jer su do ovog prvenstva već 11 puta sudjelovali na dvoranskom prvenstvu i postigli značajne rezultate. Tako su 2009. osvojili 3.mjesto; 2010.i 2011. osvojili su 4.mjesto; 2015.postali su viceprvaci države da bi 2016. godine u Rovinju ( op.a. možda se ponovi i ove ) osvojili prvo mjesto i naslov prvaka države. Na put kreću slijedeći: Danijel Končevski, Alen i Damir Ferček, Mladen Šerek,Tomica Vincelj, Ivica Smiljanec, Robert Varjačić, Ivan Zubić, Nikola Štrok, Kristijan Potočki, Ivica Antolić, Dražen Šimunić i Davor Piljek uz voditelje Slavka Tepuša i Dragutina Pernjeka.

Ekipa Toplice nema toliko iskustva u ovom vidu natjecanja, državno prvenstvo, ali zasigurno mogu iznenaditi. Boje kluba u Rovinju braniti će: Miljenko Špoljar, Marijan Vdović ,Miljenko Krklec, Zvonko Očić (kapetan), Tomislav Novak , Tomislav Horvat, Kristijan Špoljar , Slavko Gradiški, Ivan Vuzem, Dario Habus, Kruno Špoljar, Miro Mužek, Anđelko Podgajski i voditelj ekipe Mladen Vuzem.

Raspored odigravanja naših veterana po skupinama:

PETAK, 16.2.2018.; Stari grad Pula – Toplice ( 17,20 sati ); Zagorec – Trnje Zagreb ( 20,15 ).
SUBOTA, 17.2.2018.; HNŠK Moslavina Kutina – Zagorec ( 10,10 ); Toplice – VNK Remetinec Zagreb ( 10,45 ).