U nedjelju malonogometni turnir u Lugu Zabočkom

Kotizacija iznosi 400 kuna po momčadi, a domaćin je za najbolje pojedince i momčadi osigurao vrijedne nagrade

  foto: arhiva

Pod pokroviteljstvom Grada Zaboka u nedjelju 8. sprnja na travnatom igralištu u Lugu Zabočkom održat će se još jedno izdanje malonogometnog turnira koji nosi ime „Lug Zabočki“, a uspješno i transparentno ga već niz godina organizira udruga Lug sport na čelu s u Krunoslavom Kušanom.

Turnir će startati u 8. 7. u 9.30 sati. Kotizacija iznosi 400 kuna po momčadi, a domaćin je za najbolje pojedince i momčadi osigurao vrijedne nagrade. Tako će prvoplasirana momčad biti bogatija za 3.500 kuna, pehar i dresove, drugoplasirana za 2.500 kuna, pehar i loptu, trećeplasirana za 1.500 kna pehar i loptu, a četvroplasirana za 500 kuna i pehar. Fond novčanih nagrada iznosi 8.000 kuna.

Domaćin je pripremio i bogatu ugostiteljsku ponudu, a od 16 sati okupljene će zabavljati Luna band. Podsjetimo prošle se godine u Lugu Zabočkom okupilo čak 20 momčadi, a slavio je domaćin. Bilo je to najkvalitetnije izdanje turnira od kada je reaktiviran. Domaćin je u uzbudljivom finalu slavio protiv momčadi Petrova Gora, tek nakon izvođenja sedmerca, rezultatom 3:2. Prethodno je Petrova Gora u polufinalu bila bolja od vrlo jake Limarije Šlogar, a Lug sport od još jačeg Štefana.

O kvaliteti turnira možda najbolje govori i činjenica da momčad CB Kova, za koju su igrali Jerko Leko i Korab Morina, nije uspjela proći ni skupinu. Leko je nakon ispadanja biranim riječima govorio o kvaliteti turnira.

Najveća vrijednost ovog turnira su nenadmašni volonteri udruge Lug sport, koji su iznimno dobro organizirani, pa si igrači i gledatelji osjećaju kao da su kod svoje kuće.

Dodatne informacije o turniru mogu se dobiti na broj mobitela: 098/1790-080.