TONDACH U PRIPREMI ZA NOVU SEZONU: U Bedekovčini zadovoljni

Tondach je na polusezoni bio na 7. mjestu sa 17 bodova

TONDACH SPREMAN 1.jpg

Pauza između dvije nogometne sezone za županijske klubove je zapravo vrlo mala, pa su već mnogi krenuli sa pripremama, pa tako i Tondach iz Bedekovčine, koji je okupljanje i početak priprema imao 12. srpnja. No, ovu smo priliku iskoristili za osvrt na sezonu iza nas, u kojoj je Tondach na kraju osvojio 6. mjesto sa 41 osvojenim bodom.

Sezonu smo kratko analizirali s predsjednikom Tondacha Ivicom Pavlekom. - Zapravo smo na kraju zadovoljni s prošlom sezonom, tj. s rezultatom, a posebice s obzirom da smo prvi dio sezone, u jesen odigrali s praktički 11-12 igrača, ponajviše zbog ozljeda – istaknuo je Pavlek i posebno zahvalio mladim igračima, koji su iznijeli veliki teret, kao i tadašnjem treneru Ivanu Pozaiću, koji je sve to posložio. - Za proljetni dio posložili smo ekipu s kojom smo se borili za gornji dio ljestvice, i uz par pobjeda, koje su nam izmakle za gol, bili bi konkurentni i za prvo mjesto. No, na kraju smo zadovoljni iako je moglo biti i bolje – nastavio je predsjednik Tondacha.

Inače, Tondach je na polusezoni bio na 7. mjestu sa 17 bodova. U jesenskom dijelu ostvario je 4 pobjede, 5 remija i 4 poraza. Iako je nakon proljeća pomak ostvaren samo za jedno mjesto, bodovni učinak je bio osjetno bolji. Uz 7 proljetnih pobjeda i po 3 poraza i remija, Tondach je osvojio 24 boda. Dakle, ukupno spomenutih 41. U novu sezonu momčad će povesti novi trener Dražen Šalković, nakon početka priprema Pavlek ističe kako će slijed događanja u novoj sezoni brzo pokazati da li će se krenuti u borbu za vrh ili za opstanak. Pavlek je i zadovoljan što klub nije za sada napustio ni jedan igrač, iako je bilo poziva. - Vjerujem u tu ekipu, a sada su nam se još pridružili Darko Videk i Vedran Hranić iz Rudara DZ, te Nenad Radovečki i Nikola Šalković iz Zagorca VT. Stoga ipak vjerujem da možemo biti ekipa koja ce se boriti za sam vrh ljestvice – zaključio je Ivica Pavlek.