Srdačan doček u Zagrebu za naše europske prvake

Autor zagorje.com

Dio hrvatske reprezentacije bili su i članovi Streljačkog društva Veliko Trgovišće: europski juniorski prvak Martin Oborovečki, europska juniorska doprvakinja Mihaela Oborovečki i Karla Bartolović koja je osvojila vrlo dobro 9. mjesto, kao i trener u reprezentaciji Damir Oborovečki

europski prvaci strijelci.jpg

U Zagrebu je u noći s 2. na 3. srpnja na aerodromu u Zagrebu organiziran doček za hrvatsku reprezentaciju na povratku s Europskog prvenstva u gađanju field samostrelom u Estoniji.

Dio hrvatske reprezentacije bili su i članovi Streljačkog društva Veliko Trgovišće: europski juniorski prvak Martin Oborovečki, europska juniorska doprvakinja Mihaela Oborovečki i Karla Bartolović koja je osvojila vrlo dobro 9. mjesto, kao i trener u reprezentaciji Damir Oborovečki.

Župan Željko Kolar čestitao je svim članicama i članovima hrvatske reprezentacije te je osobito istaknuo izvrsne rezultate Streljačkog društva Veliko Trgovišće, koje je svojim radom i rezultatima Krapinsko-zagorsku županiju i Veliko Trgovišće jasno istaknula na samostrelskoj karti svijeta.

U Zagrebu su strijelce iz Velikog Trgovišča dočekali i načelnik Robert Greblički, župnik Josip Čulig te bivši glavni tajnik Hrvatskog streljačkog saveza Dragutin Vrbek, dok su im u Velikom Trgovišću doček organizirali obitelj Oborovečki te članovi i prijatelji SD Veliko Trgovišće na čelu s dopredsjednikom Rudolfom Kontrecom ml.