PRIJAVITE SE: U tijeku prijave za XVII. Aquae Vivae Sportske igre učenika

Autor zagorje.com

Prijaviti se mogu osnovnoškolci i srednjoškolci do 19. lipnja

foto: arhiva

U srijedu 20. lipnja 2018. godine u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina s početkom u 9,30 održat će se otvaranje XVII. Aquae Vivae Sportskih igara učenika.

Podsjetimo, riječ je o manifestaciji čiji je cilj edukacija i razvijanje pozitivne atmosfere djece i mladeži u smjeru sporta i prijateljstva kao alternativa raznim oblicima ovisnosti i destrukcije, a tradicionalno se održava nakon završetka školske godine.

Prijaviti se mogu osnovnoškolci i srednjoškolci do 19. lipnja na web adresi www.sportskegire.hr, a kontakt broj je 098 747 546.

Djeca će se natjecati u malom nogometu, rukometu, tenisu, stolnom tenisu, šahu, uličnoj košarci, badmintonu, odbojci na pijesku/parketu, crossu, biciklizmu, graničaru, a tu je i novinarska skupina i navijačka skupina. Koliko su Sportske igre popularne, govori i broj učenika koji su sudjelovali prošle godine, a njih je bilo 1449.

Dodajmo kako će sudionici manifestacije tradicionalno dobivaju majicu Društva sportskih igara učenika, odlazak na trodnevnu županijsku završnicu, besplatne napitke na natjecanjima, a sudionici završnice natjecanja dobivaju trodnevnu ulaznicu za bazene i bočicu za vodu.