Počinje škola trčanja Atletskog kluba Zabok

Licencirani voditelji atletike AK Zabok će vas uvesti u svijet trčanja uz pomoć iskusnih trkača ovoga kluba, među kojima su hrvatski reprezentativci i državni prvaci u svojim disciplinama

foto: ilustracija

Atletski klub Zabok poziva sve zainteresirane na uvodno predavanja i dogovor za „Školu trčanja“, koji će se održati 10.02.2018. (subota) u 15 sati na Sportskom centru „Mladost“ u Zaboku. Na istom mjestu bit će održan i prvi trening škole trčanja, i to u utorak 13.02.2018. u 19.30 sati.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta (veliki minus, snijeg i led) prvi trening se odgađa za petak 16.02.2018. u novoj gradskoj dvorani u Zaboku.

Treninzi će se održavati 3× tjedno u sljedećim terminima:

PONEDJELJAK: 19.30 sati – SC „Mladost“ (ili druga lokacija ovisno o dogovoru)
SRIJEDA: 19.30 sati – SC „Mladost“ (ili druga lokacija ovisno o dogovoru)
PETAK: 18 sati – gradska dvorana Zabok

Licencirani voditelji atletike AK Zabok će vas uvesti u svijet trčanja uz pomoć iskusnih trkača ovoga kluba, među kojima su hrvatski reprezentativci i državni prvaci u svojim disciplinama.

Uz učenje pravilne tehnike trčanja, vježbi snage i istezanja, te raznovrsne trkačke treninge prijavljeni kandidati bit će pripremani za jednu od kraćih utrka u proljetnom dijelu sezone, a do jeseni će većina biti spremna i za svoj prvi polumaraton (ili utrku 10-15 km ovisno o želji polaznika).

Iako se radi o grupnim treninzima, prema svakome će se primjenjivati individualni pristup.

Moguće je formiranje više grupa (početne i napredne) ovisno o broju i sposobnosti polaznika.

Zainteresirani koji neće moći prisustvovati uvodnim treninzima, moći će se upisati u „Školu trčanja“ do kraja ožujka.