Oštrc spreman za novu sezonu

Što se igračkog kadra tiče, zasigurno će nedostajati Jurica Hendija i Krunoslav Sedak, koji su otišli u krapinski Zagorec

SPORT 14.8._NOGOMET OŠTRC SPREMAN ZA NOVU SEZONU .JPG

Zlatarski Oštrc sudjelovao je protekloga vikenda na turniru u Poznanovcu, no već do tada u pripremama Zlatarščani su odigrali čak 5 utakmica i to sve u gostima. U Mihovljanu kod Rudara i u Zaboku kod Mladosti Oštrc je poražen sa 0:1, dok je u Križevcima izgubio 1:4. Izborene su i dvije pobjede, u Velikom Trgovišću kod Zagorca 3:0 i kod Lepoglave 8:0. Podsjetimo, prošlu je sezonu Oštrc završio na 3. mjestu sa 47 bodova, 5 manje od prvaka Inkopa, no zanimljivo je da će u nov sezonu i to baš protiv Inkopa, Oštrc u Zlataru krenuti po nastavak velike serije nepobjedivosti, u prvenstvenim utakmicama, koja traje još od 18. rujna prošle godine. 21 utakmicu zaredom Oštrc nije izgubio, pa će biti zanimljivo vidjeti i pratiti koliko dugo ta serija može trajati.

Što se igračkog kadra tiče, zasigurno će nedostajati Jurica Hendija i Krunoslav Sedak, koji su otišli u krapinski Zagorec. U klub su pak pristigli Kristijan Mikulec iz Ivančice, Nikla Latin iz Bedenice i Marko Kurtanjek iz Mladosti Belec. Igrački kadar definitivno u Zlataru, uz spoj iskustva i mladosti garantira visoke dosege i u novoj sezoni, pa se od Oštrca očekuje puno. Na kraju krajeva, već prvo kolo i veliki derbi protiv aktualnog prvaka mogao bi pokazati koliko spremno Oštrc ulazi u novu sezonu.