NK Lobor osvojio međunarodni nogometni turnir Janine 2017.

Autor zagorje.com

U finalu su se sastali domaćini i Varaždinci

  IMG_8875.jpg

Veterani nogometnog kluba „Lobor“ organizirali su jučer spektakularan međunarodni nogometni turnir u kategoriji veterana. Natjecali su se NK „Ormož“ iz Slovenije, NK „Sloboda“ Varaždin, NK „Omladinac“ Jurketinec te domaćin NK „Lobor“.

U polufinalu su igrali:
NK „Omladinac“ Jurketinec – NK „Sloboda“ Varaždin 0:2
NK „Lobor“ – NK „Ormož“ 0:0 (2:0 n.p.)
U utakmici za treće mjesto NK „Ormož“ je pobijedio NK „Omladinac“ s 4:1

U finalu su se sastali domaćini i Varaždinci. U žustroj igri efikasniji je bio Lobor, te pobijedio s 4:1. Golove za pobjedničku momčad zabili su Pažur, Mario Srečić, Cimbula i Vladi.

Konačan poredak:
1. NK „Lobor“
2. NK „Sloboda“ Varaždin
3. NK „Ormož“
4. NK „Omladinac“ Jurketinec

Sve utakmice sudio je profesionalni nogometni sudac, legendarni Branko Krajačić Đingi, a po potrebi je igrače liječio doktor Žarko Mezak. Mnogobrojna publika uživala je u prekrasnome ambijentu Cukovca, podno gore Ivančice.
Domjenak i prijateljsko druženje bili su u lovačkom domu.
– Zahvaljujem veteranima na tome, što su obogatili manifestaciju Janine kroz ovaj sportski događaj. Želim svima puno uspjeha u nadolazećim aktivnostima, a pogotovo mojem NK Loboru – rekla je načelnica Ljubica Jembrih prilikom dodjele pehara i nagrada. Sve je zabavljao poznati zagorski glazbenik Ge, a fešta je trajala sve do kasnih sati. Sljedeće godine domaćin ovoga turnira bit će NK „Ormož“, pa se nadamo novim međunarodnim uspjesima loborskih nogometaša.