NAGRADA STUBIČKIH TOPLICA: Najbrže kroz cilj prošao Istvan Kavecz

Proteklog je vikenda u Stubičkim Toplicama održano 23. izdanje automobilističkog natjecanja

  IMG_9914.JPG

Među 69 vozača sa startne liste najbrži je bio Istvan Kavecz iz AK Dubrovnik Racing koji je dvije utrke na stazi duljine 5.510 metara prošao za 6 minuta i 5, 774 sekundi. Riječ je o jednoj od najtežih i najpopularnijih automobilističkih natjecanja na brdskim stazama u Hrvatskoj koja redovito okuplja velik broj natjecatelja i publike.

Nagrada Stubičkih Toplica prva je utrka u seriji za Prvenstvo Hrvatske, a boduje se i za Državno Prvenstvo Republike Slovenije, PH povijesnih vozula te Prvenstvo sjeverne lige.

Predsjednik organizacijskog odbora i načelnik Stubičkih Toplica Vladimir Bosnar svim je natjecateljima uputio poziv da se u Stubičke Toplice vrate i sljedeće godine, a direktor natjecanja Berislav Čegelj izrazio je želju organizatora da se utrka u budućnosti boduje i za prvenstvo Europe.

Među brojnim posadama bilo je i šest zagorskih posada iz AK Zagorje Oroslavje. Predvodio ih je Dario Šamec u klasi do 1800 ccm,, a uz njega je u toj klasi nastupio i Mario Ban te Saša Horvat. U klasi do 2000 ccm nastupili su Dario Žiljak, Sandi Garguljak i Ivica Marić.

Ukupne i opširne rezultate možete pronaći klikom na link: http://www.haks.hr/rez16/brdo.htm