MNK Jesenje otvara drugoligašku ligu za prvaka protiv Vinkovaca

Održan je ždrijeb za drugoligašku ligu za prvaka, točnije za prvaka svih drugih malonogometnih liga, a za popunu I. Hrvatske malonogometne lige

JESENJE.jpg

U Sutinskim Vrelima u Zagrebu održan je ždrijeb za drugoligašku ligu za prvaka, točnije za prvaka svih drugih malonogometnih liga, a za popunu I. Hrvatske malonogometne lige, gdje uz MNK Jesenje igraju Vinkovci i Universitas iz Splita, koji je blagi favorit, dok su prema nekim informacijama Jesenje i Vinkovci momčadi sličnih kvaliteta. Nakon šest odigranih utakmica po sistemu lige, prvoplasirana momčad će direktno u I. HMNL, dok će druga igrati kvalifikacije protiv legendarne Uspinjače, pretposljednje momčadi I. HMNL.

U subotu Jesenje otvara Ligu za prvaka u Krapini u 19.30 sati i to protiv Vinkovčana, a već u utorak ili srijedu putuje na megdan Universitas u Split. U trećem će kolu (19.-20. 5.) snage odmjeriti Vinkovci i Universitas, dok će Jesenje put Vinkovaca u 4. kolu (22.-23.5.). Po drugi i zadnji puta pred svojom publikom u okviru drugoligaške lige za prvaka Jesenje će biti u petom kolu (26.-27.5), kada igra protiv Universitasa, dok će u posljednjem kolu (29.-30.5) snage odmjeriti Universitas i Vinkovci u Splitu.
Nadamo se da će Jesenje u subotu imati i jaku potporu publike, koja će ih nositi do pobjede u prvoj utakmici za prvaka svih drugih liga.