I. kolo IV. NL - središte, Savski Marof – Mladost : Zaslužena pobjeda Savskog Marofa

Zabočane očekuje domaća premijera protiv vrlo jakih Ponikvi

Mario Malarić

Zabočani se nisu uspjeli vratiti s gostovanja iz Savskog Marofa s pozitivnim rezultatom. Na gosotvanju kod isotimenog četvrtoligaša poraženi su s 2:0. Oba gola pala su u prvih 25 minuta, a iako je Mladost puno bolje igrala u nastavku, nije uspjela postići barem počasni pogodak.

Već u 14. minuti lopta je nakon kornera s lijeve strane preletjela Tkalca, a na drugoj stativi glavu je postavio Hanžek i pomalo sretno poentirao za 1:0. Nepotrebeno se u 25. minuti poigravao s loptom Martin Kolar, prišao mu je mladi Lovreković i ukrao mu je loptu, te je nesebično poslužio legendarnog Hrvoja Štroka koji zabija za konačnih 2:0.
U nastavku je Mladost zaigrala puno bolje, no i domaći su imali svoje šanse. S nekoliko dobrih intervencija istaknuli su se Nikola Rihtar na jednoj i Toni Tkalec na drugoj strani. Najbolju priliku za Mladost propustio je Renato Ščapec-Kukina u 76. minuti, kada je sam izašao pred vrata Rihtara, ali je promašio cijela vrata.

Zabočane očekuje domaća premijera protiv vrlo jakih Ponikvi, no na muci se poznaju junaci.

SAVSKI MAROF – MLADOST (Z) 2:0 (2:0)

SAVSKI MAROF: igralište ŠRC Savski Marof, GLEDATELJA: 100, SUCI: Beatović, Jurašić i Sitar (svi iz Zagreba).

STRIJELCI: 1:0 Hanžek 14', 2:0 Štrok 25'.

SAVSKI MAROF: Rihtar, Banožić (84' Suljkanović), Tolić, Bjelobradić (55' Mlinarić), Pasarić-Delić, Lovreković (86' Bodrušić), Zrnc, Štrok, Grozdek (59' Zendeli), Barišić, Hanžek. TRENER: Davo Debogović

MLADOST (Z): Tkalec, J. Kotarski, Vančina, Deak (46' Repovečki), Malarić, Krajačić (73' Tisanić), V. Kotarski (46' M. Kotarski), Kolar, Belanović, Turk (46' Mar. Bajs), Ščapec –Kukina. TRENER: Dražen Kovjanić