Gradonačelnik Hanžek održao prijam za Jakova Ivaneka i Tamaru Gašpert

Autor M.Šimunić

Borci Đidare nedavno su ostvarili zapažene rezultate na Svjetskom prvenstvu

hanžek.jpg

Zabočki gradonačelnik Ivan Hanžek danas je ugostio Jakova Ivaneka i Tamaru Gašpert, borce Đidare koji su na Svjetskom prvenstvu u Savate boksu za juniore u disciplini assau ostvarili odlične rezultate.
Jakov je u svojoj kategoriji postao svjetski prvak dok se Tamara okitila broncom. Njihov trener Đino Sinković rekao je kako je vrlo ponosan na svoje borce. – Treninzi i brojna odricanja došla su na naplatu, a za naš mali klub ovo su fenomenalni rezultati – rekao nam je Sinković.

Jakov Ivanek istaknuo je kako se pobijedi nije nadao. Došao je na natjecanje, priča, pokazati najbolje što zna. – Iza mene je naporan rad, ali posebna zahvala za odličan rezultat ide i mom treneru Đini koji ulaže silan trud u naš klub – istaknuo je Ivanek. S njegovim se riječima složila i Tamara Gašpert dodajući kako je natjecanje za nju bilo jedno novo iskustvo te da nastavlja trenirati istim intenzitetom.

Gradonačelnik Ivan Hanžek još je jednom čestitao Jakovu i Tamari. – Želim vam puno uspjeha dalje, a ovi vaši rezultati odraz su kontinuiranog rada, volje, truda i talenta. Sport vas može naučiti mnogočemu što vam kasnije može pomoći da se lakše nosite sa životnim nedaćama – rekao je zabočki gradonačelnik.