Goran Tomek novi je predsjednik košarkaškog kluba Zabok

Goran Tomek - NASLOVNA.JPG

Zabočki poduzetnik, Goran Tomek, novi je predsjednik košarkaškog kluba Zabok. Tomek je do sada bio član Upravnog odbora kluba. Prvi suradnik na mjestu dopredsjednika bit će mu Darko Bratković, a Upravni odbor kluba za sada nije promijenjen.

-Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju. Primarni zadaci mojim suradnicima i meni u narednom periodu biti će povećanje članstva, reklamiranje kluba putem web stranica i društvenih mreža, povećanje broja gledatelja, povećanje broja polaznika u omladinskom pogonu i angažiranje još jednog trenera u omladinskom pogonu. U Zaboku se igra vrhunska košarka, pobjeđuju se veliki klubovi i nadam se da će to ljubitelji košarke što prije prepoznati. Bilo bi nam drago da imamo i jači obol naših vatrenih navijača, Erotic fronta. Vidjelo se koliko nam znače u utakmici protiv Dubrovnika u kojoj su nam pomogli na putu do povijesne pobjede. Isto tako jedan od primarnih ciljeva svakako nam je zadržati i trenera Ivana Tomasa barem iduću sezonu – riječi su novog predsjednika KK Zabok, Gorana Tomeka.

Goran Tomek i Darko Bratković

Među uzvanicima na Izbornoj skupštini kluba bio je i dopredsjednik Hrvatskog košarkaškog savez i predsjednik KK Kvarner, Robert Bobo Jurković.

-Drago mi je da sam s vama. Ugodno sam iznenađen Gradskom sportskom dvoranom u Zaboku, imate sjajne uvjete za rad. Novom predsjedniku želim puno uspjeha u radu, i sam sam na čelu Kvarnera i znam da mu neće biti nimalo lako, ali vjerujem da će dobro obavljati svoj posao.  Želim vam sve najbolje u budućnosti, a isto tako da vam se ostvari i velika želja da se plasirate u polufinale play offa – izjavio je Jurković.

Trenutna situacija u klubu je vrlo dobra. KK Zabok nema financijskih dubioza, seniorska momčad igra jednu od najboljih sezona u povijesti i ima veliku priliku po prvi puta se plasirati u polufinale play offa, a pod vodstvom Roberta Leža odlično radi i omladinski pogon kluba. Goran Tomek je uspješni poduzetnik, vrlo privržen KK Zabok i u klubu su sigurni da će svojim znanjem i svojom energijom donijeti još jedan dodatni iskorak prema naprijed. Poznavajući Gorana nema razloga da im ne vjerujemo.