Do utorka 11.12. traju prijave za 34. malonogometni turnir „Zagorska zipka“

Domaćin je organizirao vrijedne nagrade

foto: arhiva

I ove će se godine, već po 34. put, održati malonogometni turnir Zagorska zipka, u organizaciji NK Mladost iz Zaboka. Prijave se primaju do 11.12. 2018. godine, a kotizacija u iznosi 600 kuna. Domaćin je organizirao vrijedne nagrade. Uz plakete i pehare za najbolje pojedince i momčadi, prvoplasirana će momčad dobiti 5.000 kuna, drugoplasirana 2.000 kuna, a trećeplasirana 1.000 kuna.

Dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail: [email protected] ili na brojeve mobitela: 092/1700-839, 099/1949-690 i 098/725-253.

Pobjednik prošlogodišnje Zagorske zipke je momčad Oroplast iz Oroslavja koja je u uzbudljivom finalu nakon izvođenja penala pobjedila momčad Dimnjačarstvo Sopot rezultatom 4:3. U utakmici za treće mjesto Graditeljstvo Merkaš izborilo je pobjedu protiv momčad Postonjski promet istovjetnim rezultatom, ali sve je završilo u regularnom dijelu utakmice. Oroplast je u svojim redovima imao najboljeg igrača Karla Deaka i najboljeg vratara, Vedrana Pušeca, dok je najbolji strijelac s devet golova bio Marko Marković iz momčadi Dimnjačarstvo Sopot. Ispričavamo se momčadi Oroplast jer smo u prošlom broju pogrešno objavili da je 33. Zagorsku zipku osvojila momčad Graditeljstvo Merkaš, koja je taj trofej izborila godinu ranije.

Kreću prijave za memorijalni turnir veterana „Rudolf Mraz“

U tijeku su i prijave za veteranski memorijalni turnir koji nosi ime našeg kolege i velikog čovjeka, Rudolfa Mraza, koji nas je puno prerano napustio, ali je i dalje sveprisutan u našim srcima i mislima. Kotizacija za taj turnir iznosi 300 kuna, prijave traju sve do subote 22. prosinca, a prvi natjecateljski dan će biti na „Štefanje“ 26.12. 2018. godine.

NK Mladost Zabok zahvaljuje učenicima i vodstvu Osnovne škole K. Š. Gjalskog na velikoj pomoći u organizaciji Zagorske zipke i memorijala Rudolfa Mraza.