NAGRADNA IGRA: Pojedi najbolji burger u Zagorju pa se zasladi najfinijim palačinkama

Autor zagorje.com

Detalje nagradne igre potražite na našem Facebooku

Naši partneri Old Choco House i Grill Burger House odlučili su nam pomoći da nagradimo najsretnijeg od Vas uistinu vrijednom i finom nagradom. Povod naše nagradne igre je činjenica da smo ovih dan zabilježili 35 000 pratitelja na Facebook stranici našeg portala zagorje.com. Ta je brojka u ovim trenucima već premašena i na tome vam puno hvala. Na Facebook stranici zagorje.com potražite detalje naše nagradne igre.

A ako još ne znate kamo bi izveli svoju bolju polovicu za Valentinovo Old Choco House za vas je organizirao večer uz cvijeće i svijeće. Glazbom će okupljene zabavljati duo 'Valentina i Vjekoslav', a svaka će dama dobiti ružu. Rezervacija uključuje i čašu vrhunskog Vuglecovog šampanjca.

Grill Burger House je pak u veljače, za one malo odvažnije, pripremio zanimljivu akciju pod još zanimljivijim nazivom – Naljuti se u veljači.  - Izazivamo te da u 15 minuta pojedeš najljući burger u Zagorju i dobiš ga GRATIS! Burger je začinjen s Brutalero Smoked umaka by Volim ljuto – poručili su iz Grill Burger Housea.