MIRISI BOŽIĆA U LIPIKU

Autor zagorje.com

TOPLICE LIPIK, NA IZVORU ZDRAVLJA!

Vodimo vas u jedinstvenu božićnu atrakciju! Treću godinu za redom perivoj Grada Lipika, zaštićeni spomenik parkovne arhitekture u sklopu Toplica Lipik, pretvara se u Božićni park. Više od 200.000 lampica obasjat će aleje perivoja, koje skrivaju brojne povijesne znamenitosti i prikazati ih u novom svjetlu!

Na samome ulazu u grad provjerite što zimi rade naši lipicanci s državne ergele Lipik, zakoračite u Božićni park i saznajte što je to Jelkin brijeg, Fenster aleja, Wandelbahn, Kursalon? Po čemu je Lipik dobio ime? Pronađite vazu Adama i Eve! Što predstavljaju likovi na izvoru ljekovite termalne vode? Gdje se sakrila vrtlarija marljivog vrtlara, zaboravljeni plesači? Sve to i još mnogo više saznat ćete ukoliko se upustite u avanturu Mirisa Božića u Lipiku! Nakon obilaska zagrijte se uz kuhano vino, čaj ili se počastite suvenirom u adventskim kućicama!

Uživajte u neizostavnoj vožnji adventskim fijakerom Državne ergele Lipik, turističkim vlakićem Lipik Express, nastupima, koncertima, izložbama, kao i Dječjem dočeku Nove godine nakon kojeg slijedi doček za odrasle. Mirisi Božića cjelomjesečna su manifestacija u kojoj će vjerujemo svatko pronaći nešto za sebe, a skrivene atrakcije ostavljamo posjetiteljima na iznenađenje!
Bogati program potrajat će do 7. siječnja 2018. godine!

Više na: https://web.facebook.com/Lipikvasceka/

VELIKA ZIMSKA AKCIJA U TOPLICAMA LIPIK!

Priuštite svome tijelu odmor koji zaslužuje i ove zime, ugrijte se na izvoru zdravlja ljekovite termalne vode! Iskoristite popust od čak 20 % na cijene smještaja već od 152,00 kn za puni pansion u moderno opremljenim apartmanima Ankin dvor sa 4 zvjezdice ili odjelu Kamene kupke u sobama s pogledom na paviljon izvor i jedan od najljepših lječilišnih perivoja u Hrvatskoj!

Akcija se odnosi na sve goste koji plaćaju smještaj, neovisno o objektu u koji se gost smještava, radilo se o aktivnim osiguranicima ili umirovljenicima i traje do 31.1.2018. godine.

Prijave i razervacije:

Tel: +385 (0)34 440 700
e-mail: prijemna.kancelarija@bolnicalipik.hr