Hotel Tomislavov dom i turistički apartmani Snježna kraljica

Autor zagorje.com

Doživite zimsku idilu u bajkovitom planinarskom okruženju

Medvednica predstavlja idealno odredište za aktivan odmor, poslovne susrete ili opuštanje, a svojom ljepotom oduševljava posjetitelje u svako godišnje doba.

Hotel Tomislavov dom i turistički apartmani Snježna kraljica, smješteni na najvišem vrhu Sljemena, i ove će godine biti nezaobilazno odredište mnogih zaljubljenika u skijanje i prirodu, posebice u ovom zimskom razdoblju kada se Zagrebačka gora pretvara u bajkovitu snježnu idilu.

Moderno opremljeni i prostrani Turistički apartmani Snježna kraljica nude usluge smještaja te organizacije svadbenih i drugih svečanosti, domjenaka u posebnom intimnom ambijentu restorana kapaciteta do 60 osoba te organizaciju poslovnih evenata s manjim brojem sudionika. U ponudi je i mini wellness oaza.

Posebni atraktivni sadržaji

U zimskom periodu za svoje cijenjenje goste izradili su i posebne atraktivne sadržaje; Advent na Medvednici, doček Nove godine, zimovanje te vožnju na sljemenskoj skijaši. U restoranu s kaminom koji daje poseban domaći ugođaj možete uživati u tradicionalnoj kuhinji s domaćim specijalitetima zagorske i zagrebačke regije; purici s mlincima, bunceku, krvavicama, ajngemahtecu ili štruklima. U neposrednoj blizini nalazi se i hotel Tomislavov dom.

Hotel Tomislavov dom nudi smještaj u 42 sobe, a u sklopu hotela nalazi se restoran s prekrasnom terasom te unutarnji bazen, a u blizini hotela i planinarske staze, skijalište i žičara te rudnik Zrinski.

Adventska čarolija

U ovo predblagdansko vrijeme svakako posjetite Medvednicu i doživite adventsku čaroliju u bajkovitom planinarskom okruženju. Obiđite drvene jaslice u prirodnoj veličini, poslušajte misu Polnoćku u Kapelici Majke Božje Sljemenske, Kraljice Hrvata. Za ovaj Advent u periodu do 30. prosinca pripremili su za vas smještaj u hotelima po popularnim cijenama. Ugodan smještaj u hotelu Tomislavov dom upotpunite opuštanjem u bazenu ili finom domaćom večerom uz čašu vina u restoranu. Tradicionalno svake godine organiziraju nezaboravni doček Nove godine. U ponudi je svečani doček u hotelu Tomislavov dom uz zvuke glazbenog benda "Zlatne sjene" ili proslavu u malo intimnijoj atmosferi Snježne kraljice gdje ćete uživati u pjesmama tamburaškog sastava "Zlatne žice". U zimskom periodu za svoje cijenjenje goste izradili su i posebne atraktivne sadržaje, kao što su Advent i zimovanje na Medvednici te doček Nove godine.

Više informacija...

HOTEL TOMISLAVOV DOM

Sljemenska cesta 24, Zagreb
Tel: +385 1 4560 400 Fax: +385 1 4560 401
e-mail: tomislavov.dom@zgh.hr

TURISTIČKI APARTMANI SNJEŽNA KRALJICA

Sljeme 4, Stubičke toplice
Tel: +385 1 4604 555 Fax: +385 1 6429 363
e-mail: snjezna.kraljica@zgh.hr