DANI OTVORENIH VRATA U VILLI MAGDALENI

Autor zagorje.com

Proslavite kraj poslovne godine u prekrasnom ambijentu i jedinstvenom gastro doživljaju

Budući da se tekuća poslovna godina bliži kraju, Villa Magdalena Vas poziva da u njihovom restoranu proslavite svoje poslovne rezultate uživajući u prekrasnom ambijentu i jedinstvenom gastro doživljaju.

U hotelu su pripremili bogati izbor ponude od klasičnih jela do ekskluzivnih jelovnika u nekoliko slijedova.

Bilo da organizirate domjenak, sastanak, radionicu ili seminar, Villa Magdalena na raspolaganje Vam nudi dvije prostorije "Chat room" i "Tweet room" koje za potrebe veće grupe mogu biti spojene u jednu prostoriju ukupnog kapaciteta 70 osoba. Obje prostorije opremljene su vrhunskim tehničkim sadržajima te svim ostalim uvjetima kako bi sastanci bili što uspješniji i kreativniji, a produktivnost i stvaralaštvo na vrhuncu.

Kako biste se najbolje sami uvjerili u kvalitetu ponude koju nude, Villa Magdalena održava Dane otvorenih vrata u terminu od 16.11. - 18.11.2017.

16. i 17. (četvrtak i petak) studenog u periodu od 14:00 do 18:00h te 18. studenog (subota) u periodu od 9:00 do 13:00h dočekati će Vas djelatnici hotela i restorana te Vas upoznati s prostorijama za seminare, restoranom te restoranskom ponudom.

Restoran Villa Magdalena jedan je od najnagrađivanijih restorana u Hrvatskoj te svojim gastro delicijama pruža doživljaj za sva osjetila. U prethodno navedenim terminima možete isprobati i nešto od delicija vrhunskog gastro tima.

Svakoj ponudi pristupa se individualno te se kreira poseban meni. Moguće su tematske proslave, glazba u prostoru te dodatne wellness usluge za vaše goste i partnere.

Rezervacije nisu potrebne unaprijed, no ukoliko imate dodatnih pitanja za više informacija tim Hotela Villa Magdalena vam stoji na raspolaganju.

tel: 049/233-333
e-mail: info@villa-magdalena.net
www: www.villa-magdalena.net