Svetokrišćanka Dijana Zubić pobjednica 'Prvog glasa Zagorja'

Autor zagorje.com

Održana svojesvrsna generalna proba za jubilarni Tjedan kulture, zabave i športa koji će se održati sljedeće godine

Već tradicionalno, posljednja večer Tjedna kulture, zabave i športa bila je rezervirana za finalnu večer pjevača amatera 'Prvi glas Zagorja'. Ovogodišnja pobjednica je Svetokrišćanka Dijana Zubić.

Pobjednici je nagradu uručio krapinsko-zagorski župan Željko Kolar koji je rekao da, ako je ovo generalna proba za 50. jubilarni Tjedan kulture, zabave i športa, može samo reći da je odrađen izvrstan posao i da se svi zajedno mogu veseliti svetokriškom festivalu sljedeće godine. Treće mjesto 'Prvog glasa' osvojio je Mario Pavlić, drugo Silvija Mužević, dok je nagradu medijskih pokrovitelja ponijela Dina Leško. Najbolju je kajkavsku skladbu otpjevala Mia Maltar, a zabavnu Tamara Balja. Nagradu je dobila i ovogodišnja debitantica Karla Ana Sabljak.

- Tjedan je prošao izvrsno, poslužilo nas je vrijeme, što je jedan veliki faktor. U više od 70 događanja sudjelovalo je više stotina ljudi, a uživale su tisuće. Smatram da je odrađen jako dobar posao, a najveća nam je nagrada pregršt posjetitelja, naravno i dokaz da radimo dobar posao. Moram se zahvaliti svim pokroviteljima i sponzorima - zaključio je načelnik Općine Sveti Križ Začretje Marko Kos. Finalnoj večeri festivala nazočila je i zamjenica župana KZŽ Jasna Petek.