Popularna kantautorica Mia Dimšić nastupit će Zagorju

Autor zagorje.com

U vrlo kratkom vremenu, Mia je svojim glasom, izvedbom, pojavom kao i svojim pjesmama osvojila, prvo srca fanova, pa za tim vrhove svih top lista

Pučko otvoreno učilište Krapina organizira koncert Mije Dimšić 'Život nije siv', koji će se održati 9. ožujka. Mia je trenutno najpopularnija kantautorica u Hrvatskoj kao i najveća muzička senzacija posljednjih godina u ovoj zemlji.

U vrlo kratkom vremenu, Mia je svojim glasom, izvedbom, pojavom kao i svojim pjesmama osvojila, prvo srca fanova, pa za tim vrhove svih top lista, naslovnice brojnih časopisa te televizijskih gostovanja.Za njene koncerte uvijek se traži karta više, a tome najbolje svjedoče velike gužve i redovi za fotografiranje s Mijom koji redovno nastaju nakon svakog njezinog nastupa. Mia je i dobitnica brojnih strukovnih glazbenih nagrada. Uz glazbenu nagradu »Porin«, nagradu za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, priznanje »Zlatna ploča« za najprodavaniji album u Hrvatskoj, Mia je i pobjednica 57.Splitskog festivala s pjesmom »Sunce, oblak, vjetar« i dobitnica nagrade »Zlatni val« za »Život nije siv«, najizvođeniju pjesmu s 56. Splitskog festivala.Također, Mia je dobila devet nominacija za ovogodišnjeg Porina.

Izuzetno uspješnu 2017. godinu Mia je završila svojim samostalnim koncertom u rasprodanoj velikoj koncertnoj dvorani »Vatroslav Lisinski«. Nominirana za prvu nagradu Zlatni studio u kategoriji „Pjevačica godine“ te za Večernjakovu ružu u kategoriji „Glazbenik godine“. Koncert u Krapini održat će se s početkom u 19.30 sati, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorane od utorka do petka u vremenu od 13 do 17 sati, sat vremena prije koncerta te putem sustava www.ulaznice.hr.