Deset medalja za Mažoretkinje Dubrovčan na Kupu Mediterana

Autor

Djevojke su ovog vikenda nastupale u Crikvenici na renomiranom natjecanju

Mažoretkinje Dubrovčan sudjelovale su na Europskom prvenstvu Kup Mediterana od petka do nedjelje u Crikvenici. Od ukupno 12 prijavljenih koreografija u nekoliko kategorija, grupe juniorki i seniorki kući su stigle s ponosom i osmijehom jer su bogatije za ni više ni manje već 10 medalja i to 6 zlatnih, 2 srebrne i 2 brončane.

Juniorke su osvojile dva zlata u kategorijama velika formacija pompon i velika formacija mix, te dvije bronce u kategorijama solo štap tradicionalni (Laura Meglić) i velika formacija štap tradicionalni. Seniorke su osvojile četiri zlata i to u kategorijama velika formacija štap moderni i štap tradicionalni, velika formacija mix i defile štap te dva srebra u kategorijama trio pompon i mini formacija pompon. Bio je to naporan vikend s obilnom kišom zbog koje je svečani defile gradom otkazan,voda je čak ušla u dvoranu i garderobe no,ni to nije dalo smesti naše djevojke da sa zadovoljstvom odrade svoj nastup i vrate se kući bogatije za još medalja, bodova i osmijeha i spremno krenu dalje u pripremu nove sezone sa svojim trenericama.

Slijedeći nastup slijedi već idući vikend u Tuheljskim toplicama na 30. Polumaratonu Mihanović a za mjesec dana Mažoretkinje Dubrovčan putuju na Svjetsko prvenstvo u Rim gdje će još jednom promovirati svoje mjesto i općinu kao čitavu županiju.