POKUŠAJ PLJAČKE BANKOMATA: Plinskom eksplozijom 'digli' bankomat u Radoboju

Autor ih

Nepoznati počinitelj, nije uspio ukrasti novac

  • foto: ilustracija

    foto: ilustracija

U petak, 1. prosinca u ranojutarnjim satima u Radoboju nepoznati počinitelj, plinskom eksplozijom oštetio je bankomat, ali nije ukrao novac – izvještava PU krapinsko-zagorska.

Kako neslužbeno doznajemo, eksplozijom je oštećen bankomat koji se nalazi na zgradi Općine Radoboj, ali počinitelj nije uspio oštetiti spremnik s novcem te stoga naum pljačke nije uspio.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirano je i pet kaznenih djela (četiri kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo nametljivog ponašanja) i tri prekršaja – izvještava PU krapinsko-zagorska.

Policijski službenici obavili su očevid kod tri prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta.
U noći sa subote na nedjelju u Stubičkim Toplicama, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću iz koje je otuđio novac, oštetivši 41-godišnju hrvatsku državljanku za nekoliko tisuća kuna.

U noći s 30. studenog na 1. prosinca u Podgrađu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu, u vlasništvu poduzeća iz Svetog Križa Začretja, iz koje je otuđio cigarete. Materijalna šteta se cijeni na više od deset tisuća kuna.