Prethodni članak
Sljedeći članak

Radovi na rekonstrukciji Dječjeg vrtića Bubamara kreću u svibnju

Radove koji bi trebali početi u svibnju izvodit će Niskogradnja Hren, a u planu je dogradnja prostora, promjena krovišta i stolarije te uređenje fasade


Ravnateljica Dječjeg vrtića ''Bubamara'' Vesnica Borlak, nakon provedenog postupka javne nabave, potpisala je s izabranim izvođačem radova ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji zgrade dječjeg vrtića. Grad Donja Stubica za ovaj je projekt dogradnje i energetske obnove dječjeg vrtića preko natječaja mjere 7.4.1. dobio 4.922.810,50 kuna od Agencije za plaćanje u poljoprivredi, a obzirom da je ukupna vrijednost radova 6.111.993,00 kuna, ostatak, odnosno 1.189.182,50 kuna pokriti će Grad Donja Stubica.

Radove koji bi trebali početi u svibnju izvodit će Niskogradnja Hren, a u planu je dogradnja prostora, promjena krovišta i stolarije te uređenje fasade. Obzirom da su, kako nam je rekla ravnateljica, veliki problem liste čekanja, potreba za proširenjem kapaciteta postoji već duže vrijeme, a nakon uređenja, djeca će dobiti bolje uvjete, topliju zgradu i adekvatniji prostor za boravak u vrtiću. Trenutno je u donjostubičkom vrtiću 130 djece u 4 vrtićke i 2 jasličke skupine, a dogradnjom će se dobiti prostor za još jednu odgojnu skupinu od 25 djece te prostor za stučne suradnike, a uredit će se i prostor za arhivu. Opasni azbestni krov zamijenit će se novime te će se izgraditi i novi sustav grijanja. Najveći će se zahvati obavljati upravo tijekom ljeta, kada će vrtić u jednom periodu biti i zatvoreen, odnosno pronaći će se adekvatan prostor kamo će se djeca preseliti za vrijeme trajanja radova, a kompletno će uređenje biti gotovo početkom 2020. godine.

Još članaka iz "Županija"

Facebook

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, a ima je i na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otičac. <a većini="" cesta="" vozi="" se="" uz="" povoljne="" vremenske="" uvijete="" i="" bez="" posebnih="" ogran...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program