Prethodni članak
Sljedeći članak

Općina Bedekovčina objavila Javni poziv za poticanje razvoja poduzetništva u 2019. godini


Općina Bedekovčina poziva zainteresirane gospodarske subjekte da se prijave na objavljeni Javni poziv za poticanje razvoja poduzetništva u 2019. godini.

Financijska sredstva u vidu bespovratnih potpora dodjeljuju se u sveukupnom iznosu od 115.000,00 kn putem sljedećih mjera:

1. Potpore novoosnovanim obrtima i tvrtkama: 100.000,00 kn

2. Potpore poduzetnicima za financiranje troškova izrade projektnih prijedloga za sufinanciranje iz fondova EU i nacionalnih fondova: 15.000,00 kn.

Temeljem ovog Programa pojedinom korisniku može se odobriti više vrsta potpora do najvišeg ukupnog godišnjeg iznosa od 40.000,00 kuna.

Korisnici potpora mogu biti subjekti malog gospodarstva utvrđeni Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva („Narodne novine broj 29/02, 63/07, 53/12, 56/13 i 121/16) koji posluju cijelu godinu i imaju registrirano sjedište i prebivalište na području Općine Bedekovčina – izuzev trgovačkih društava kojima je Općina Bedekovčina osnivač ili ima udio u temeljnom kapitalu.

Više informacija o Javnom pozivu možete ponaći na službenim mrežnim stranicama Općine: www.bedekovcina.hr „

Još članaka iz "Županija"

Facebook

Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče -Prometna nesreća na autocesti A1 na 109+000 km između čvora BRINJE i čvora OGULIN u smjeru Zagreba promet se vodi jednom prometnom trakom.Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Promet se odvija u koloni u pokr...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program