Prethodni članak
Sljedeći članak

Sustav za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu u Zagorskim Selima

Općina Zagorska Sela uspostavlja sustav za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu i evidentiranju lokacija odbačenog otpada na području općine Zagorska Sela


Općina Zagorska Sela uspostavlja sustav za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu i evidentiranju lokacija odbačenog otpada na području općine Zagorska Sela.

Sustav za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu uspostavlja se putem web stranice Općine Zagorska Sela (www.zagorska-sela.hr), u za to posebno označenoj rubrici „Obavijest o nepropisno odbačenom otpadu“, gdje se ispunjavanjem priloženog obrasca o nepropisno odbačenom otpadom i njegovom dostavom na e-mail: opcina.zagorska.sela1@kr.t-com.hr ili poštom na adresu Općina Zagorska Sela, Zagorska Sela 38, 49 296 Zagorska Sela, o tome izvještava nadležni komunalni redar.

Općina Zagorska Sela uspostavit će sustav evidentiranja lokacija odbačenog otpada putem nadležnog komunalnog redara, koji će nakon zaprimanja i evidentiranja lokacija o tome voditi bazu podataka i provoditi nadzor radi utvrđivanja postojanja odbačenog otpada i eventualnih počinitelja s posebnim naglaskom i nadzorom lokacija na kojima je u prethodne dvije godine evidentirano postojanje odbačenog otpada te će o tome sastavljati polugodišnja izvješća.

Još članaka iz "Zagorska sela"

Facebook

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvorova Blato na Cetini i Šestanovac u smjeru Dubrovnika vozače pozivamo na dodatni oprez.  Zbog oštećenja kolnika, na državnoj cesti DC47 Jasenovac-Hrvatska Dubica zabrana je prometa za vozila iz...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program