Prethodni članak
Sljedeći članak

ŽUPANIJSKO IZ NJEMAČKOG: Evo tko su bili najbolji

Na natjecanju je sudjelovalo dvadeset i pet učenika u tri kategorije


Županijsko natjecanje iz njemačkog jezika za učenike osnovnih škola održano je u srijedu 27. veljače u Osnovnoj školi Josipa Broza Kumrovec.

Na natjecanju je sudjelovalo dvadeset i pet učenika u tri kategorije. Nakon uvida u testove i procjene rezultata, Županijsko povjerenstvo pod predsjedanjem Ane Hamer, zaključilo je da se za Državno natjecanje predlažu:

U kategoriji IA i IB : Jill-Letizia Kantolić (mentor Mirjana Klobučar) iz OŠ Ljudevit Gaj u Krapini, Verena Dagmar Reister (mentor Nikica Sušac) iz OŠ Krapinske Toplice, Marina Mikša (mentor Mirjana Klobučar) iz OŠ Ljudevit Gaj u Krapini, Roberta Bezak (mentor Njina Grbić) iz OŠ Franje Horvata Kiša, Lobor te Lada Hamer (mentor Ana Hamer) iz OŠ Oroslavje.

U kategoriji II: Leon Krklec (mentor Marta Klarić) iz OŠ Antuna Mihanovića Petrovsko, Nika Meštrović (mentor Božena Žugec) iz OŠ Marija Bistrica, Roberto Šrajbek (mentor Branka Vresk) iz OŠ Ljudevit Gaj Mihovljan, Iva Korade (mentor Branka Vresk) iz OŠ Ljudevit Gaj Mihovljan te Maša Margarin (mentor Martina Kovačec) iz OŠ Augusta Cesarca Krapina.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook