Prethodni članak
Sljedeći članak

Županijske sportske igre ratnih veterana

Sveukupno, 1. mjesto pripalo je Ogranku Zabok, 2. Ogranku Krapina, a 3. Ogranku Stubica


 Prošle subote u gradu Zaboku i općini Veliko Trgovišće  u organizaciji  Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Zaboka održane su  Županijske sportske igre ratnih veterana UDVDR Podružnice KZŽ.

 Održavanje igara pomogli su Grad Zabok, KZŽ i drugi, a veterani su se natjecali  u 9 sportskih disciplina. Osim članova svih 6 ogranaka Podružnice KZŽ, na igrama su nastupile i  dvije ekipe - gosti  UDiVDR Bedekovčina i UHBDDR Duga Međa iz općine Zdenci.

 Najbolji u pikadu bio je Ogranak Zabok, u malom nogometu Ogranak Krapina, u šahu Ogranak Donja Stubica, u lovu ribe na plovak Ogranak Pregrada, u kuhanju kotlića Ogranak Krapina, u streljaštvu Ogranak Donja Stubica, u belotu UDVDR Općine Bedekovčina, u potezanju štrika Krapina. Sveukupno, 1. mjesto pripalo je Ogranku Zabok, 2. Ogranku Krapina, a 3. Ogranku Stubica.

 Tijekom podjele priznanja najuspješnijima od strane UDVDR Ogranak Zaboka donirana su i dva računala, hrvatskom branitelju invalidu Marijanu Horvatu iz Donje Stubice, koje je dobiveno od Odjela za humanitarnu djelatnost UDVDR te  jedno računalo braniteljskoj udruzi UHBDDR Duga Međa iz Slavonije dobiveno od grada Zaboka.

 

 

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook