Prethodni članak
Sljedeći članak

ŽUPAN ŽELJKO KOLAR U POSJETI G. STUBICI: Dogovoreno projektiranje rasvjete u Spomen parku Rudolfa Perešina

Rasvjetu će projektirati REGEA uz financiranje Krapinsko-zagorske županije


Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar danas je posjetio Gornju Stubicu. Zajedno s ravnateljicom Osnovne škole Matije Gupca u Gornjoj Stubici Sanjom Knezić, ravnateljem Županijske uprave za ceste Krapinsko-zagorske županije Željkom Vinceljem, načelnikom i zamjenikom načelnika Općine Gornja Stubica Jasminom Krizmanićem i Vladimirom Škvorcem te voditeljem projekata Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske Tomislavom Jagarčecom obišao je radove koji se odvijaju u prostoru škole, tj. uređivanje svlačionica, sanitarnih čvorova, tuševa te pojedinih učionica, a koje financira Krapinsko-zagorska županija. Nakon toga održan je sastanak na kojem se razgovaralo o projektu energetske učinkovitosti škole te o daljnjim planovima i radovima.

Poslije sastanka obišli su parkiralište i zemljište kod župne crkve sv. Jurja na kojem se planira izvršiti proširenje parkirališta te su načelnik i zamjenik načelnika Općine Jasmin Krizmanić i Vladimir Škvorc upoznali župana Kolara i ravnatelja Županijske uprave za ceste Vincelja o poduzetim aktivnostima vezanim uz proširenje parkirališnog prostora.

Obišli su i Spomen park Rudolfa Perešina te je dogovoreno projektiranje nove dekorativne rasvjete za cijeli Spomen park i za Spomenik sv. Jurja na Trgu sv. Jurja. Rasvjetu će projektirati Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske uz financiranje Krapinsko-zagorske županije

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook