Prethodni članak
Sljedeći članak

Župan o prijavi USKOKU: 'Želim da DORH odmah uzme taj predmet i odmah ga obradi'

Župan Kolar izjavio je da mu je drago da su ga HDZ-ovci prijavili, jer ih je on sam na posljednjoj pressici pozvao, da ukoliko imaju dokaze koji upućuju na kazneno djelo, da im je dužnost kao i svakog građana da to i prijave


Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar kratko je komentirao današnju konferenciju za medije na kojoj su županijski vijećnici HDZ-a Daniel Vnuk i Dragutin Ranogajec obavijestili javnost kako su protiv njega, Jake Andabaka i još šestorice suoptuženih USKOKU predali kaznenu prijavu zbog opravdane sumnje, kako su rekli, počinjena kaznenog djela protiv zlouoporabe položaja i ovlasti službene osobe i zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, radi stavljanja hipoteke na zemljište u vlasništvu KZŽ za projekt Stubaki .

Župan Kolar izjavio je da mu  je drago da su to napravili, jer ih je on sam na posljednjoj pressici pozvao, da ukoliko imaju dokaze koji upućuju na kazneno djelo, da im je dužnost kao i svakog građana da to i prijave. - Drago mi je da su to napravili i želim da Državno odvjetništvo odmah uzme predmet u ruke i da ga odmah obradi. Kao župan Krapinsko –zagorske županije nisam donio ni jednu odluku,  ni jedan zaključak, ni potpisao ugovor koji bi imalo štetio interesima Krapinsko – zagorske županije, i to će se dokazati. Politika bi trebala biti častan posao, morate biti spremni časno sudjelovati u utakmici i časno izgubiti. Očigledno da nisu svi spremni za to – komentirao je Kolar aludirajući, očito, na protekle izbore na kojima je zagorski SDP premoćno pobijedio HDZ i njihovog kandidata za župana.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook