Prethodni članak
Sljedeći članak

'Zlatne ruke' Mladenu Županiću iz Klanjca

Prestižno priznanje Županić je dobio za za dugogodišnji uspješni rad u obrtu i iznimni doprinos razvoju hrvatskog obrtništva


Hrvatska obrtnička komora u Zagrebu je 1. srpnja svečanom akademijom obilježila Dan Komore. Na Akademiji su dodijeljena najviša priznanja HOK-a „Zlatne ruke“ najzaslužnijim obrtnicima i institucijama koji su svojom aktivnošću i suradnjom s Hrvatskom obrtničkom komorom dali izniman doprinos razvoju obrta i obrtničkih institucija.

Ove godine Statuu „Zlatne ruke s poveljom“ za dugogodišnji uspješni rad u obrtu i iznimni doprinos razvoju hrvatskog obrtništva između ostalih dobio je i predsjednik Međuopćinskog udruženja obrtnika Klanjec, Mladen Županić, kojemu su ovo prestižno priznanje uručili potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Branko Grčić i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec.

Isto priznanje uručeno je i Rudolfu Baneku, obrtniku iz Zagreba i Željku Juraniću, obrtniku iz Vrbnika na otoku Krku. Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić i predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec uručili su ovogodišnjim dobitnicima plakete „Zlatne ruke“ s pisanim priznanjem.

Prve čestitke dobitniku najprestižnijeg priznanja HOK-a, predsjedniku MUO Klanjec Mladenu Županiću uputili su potpredsjednik HOK-a i predsjednik OKKZŽ Davor Pleško kao i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, koji je nazočio svečanoj Akademiji. 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook