Prethodni članak
Sljedeći članak

Zlatarščani sutra izlaze na prijevremene izbore

Za gradonačelnika se natječu tri kandidata - Jurica Bizjak, Sonja Brčić i Stanko Majdak


U nedjelju 8. ožujka, na Dan žena, prijevremeni lokalni izbori održat će se u 17 hrvatskih gradova i općina, među kojima je i Grad Zlatar, gdje su tri kandidata za čelnu funkciju grada.

Jurica Bizjak (nezavisni)  kandidat je za gradonačelnika grada Zlatara koalicije stranaka HDZ, HSS, HNS, ZS, Hrast - Pokret za uspješnu Hrvatsku i ZDS, a kandidat za njegovog zamjenika je Srećko Pozaić (HDZ).

Sonja Brčić kandidatkinja je DC - a za gradonačelnicu, za njezinog zamjenika kandidat je Vedran Kljak (DC).

Stanko Majdak (nezavisni) kandidat je SDP-a, HSU-a i Hrvatskih laburista –Stranke rada. Za njegovu zamjenicu je kandidirana Jasenka Auguštan – Pentek (SDP).

 Za izbor članova gradskog vijeća sedam je kandidacijskih listi: Lista A-HSS-a (nositelj Vilko Kukec), lista DC-a (nositelj Josip Pozaić), lista koalicije HDZ, HSS, ZDS, Hrast–Pokret za uspješnu Hrvatsku (nositelj Želimir Kurečić), lista koalicije HNS,ZS (nositelj Jurica Bizjak), lista Narodna stranka–Reformisti-Reformisti (nositelj Davor Kljak), lista koalicije SDP,HSU,Hrvatski laburisti-Stranka rada (nositelj Stanko Majdak) i lista Živi zid (nositelj Kristijan Mazan).

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook